SaenZorg, Jisp

Onze doelgroep:

(Jong)Volwassenen met:
* een licht verstandelijke beperking,
* een vorm van autisme
* afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer over ons:

Mijn naam is Sandra Waal. Als pedagogisch begeleider en ambulant begeleider heb ik ruim 30 jaar gewerkt met personen met een verstandelijke beperking, autisme, ADHD en depressies. 
Nu werk ik met veel plezier in mijn eigen bedrijf: SaenZorg.

Mijn visie:
Ieder mens is uniek en kunnen een betekenisvolle invulling ervaren in de maatschappij. De maatschappij is hier het dorp Jisp waar we werkzaamheden vervullen.
De wens, interesses en kwaliteiten van de mens staan voorop!

Onze activiteiten:

Vanuit mijn woning starten wij de werkzaamheden in het dorp Jisp voor mensen met een zorgvraag.

Diverse activiteiten worden aangeboden waar de aandacht ligt bij de maatschappelijke en sociale activiteiten. Denk hierbij aan het verzorgen van de koffieochtend voor ouderen, bak- en kook activiteiten, boodschappen doen voor ouderen, zwerfafval opruimen, honden uitlaten, vrijwilligers helpen bij de voetbalvereniging en de kantine/kleedruimte schoonmaken.

SaenZorg is een plek waar gekeken wordt naar de client waar haar of zijn kracht en interesse ligt.
Samen met de cliënten ga ik een maaltijd bereiden in een professionele keuken die wij daarna samen met elkaar kunnen nuttigen. Op deze manier kunnen we bij elkaar zijn en nieuwe mensen ontmoeten.

Wat kunt u van SaenZorg verwachten?
Een fijne, kleinschalige plek voor 4-6 jong/volwassen cliënten in een warme, sociale en vertrouwde omgeving. Ik ben professioneel, enthousiast en heb een flexibele instelling.

Er is een duidelijke structuur waarin veel afwisseling mogelijk is. Er is geen werkdruk en we bieden activiteiten op maat aan die in eigen tempo kunnen worden uitgevoerd.

Er worden activiteiten aangeboden die seizoensgebonden zijn. Door middel van deze activiteiten kijken we naar de mogelijkheden en uitdagingen voor de cliënten.

Tijdens de dagbesteding zullen wij ook tijdens een wandeling genieten van de omgeving en te ontspannen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met mij op via: 06-34868739 of sandrawaal@gmail.com

Saenzorg 4
Saenzorg 3
Saenzorg 2