Nieuws

Nieuws

Uitbreiding kantoor

Ons kantoor aan de Trambaan in Nieuwe Niedorp bestond uit alleen de begane grond, maar dat gaat nu veranderen. Door verhuizing van de bovenburen kunnen wij nu ook de bovenste verdieping in gebruik nemen. Daarmee zijn wij een grote vergaderruimte en twee kantoren rijker worden.

Daarnaast hebben wij er een vaste vergaderruimte/kantoor bij in Het Zakenstation in Heerhugowaard. We kunnen hier met twaalf personen vergaderen, het heeft een centrale ligging en is ook goed met openbaar vervoer bereikbaar.
Met deze ruimte erbij hoeven wij minder vaak een ruimte te huren en dat levert een behoorlijke besparing op de overheadkosten op.

Nieuw aangesloten bedrijven

Er was even een stop, maar je kunt weer contact opnemen om je bedrijf bij Heemz.org aan te sluiten. Er zijn momenteel meerdere gesprekken gaande met nieuwe bedrijven die zich bij Heemz.org willen gaan aansluiten. 

In de afgelopen periode hebben wij deze nieuwe bedrijven mogen verwelkomen bij Heemz.org:

* Per 1 mei hebben wij De Ouderhoeve in Zuidermeer mogen verwelkomen bij Heemz.org. Zij stonden op 13 juni in De Westfrieskrant. Klik hier om het artikel te lezen.

Afscheid van bedrijven

Soms stoppen bedrijven of gaan zij zelfstandig verder. De onderstaande bedrijven hebben onlangs afscheid genomen van Heemz.org.

* Onlangs zijn er geen bedrijven gestopt bij Heemz.org.

Regiobijeenkomsten

Onlangs hielden wij drie regiobijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen aangesloten zorgondernemers elkaar ontmoeten en workshops volgen.
Tevens gebruiken wij deze bijeenkomsten als klankbord om ons systeem te blijven verbeteren.

De bijeenkomsten worden georganiseerd bij één van de zorgbedrijven in de betreffende regio (Westfriesland, Noordkop of de bedrijven onder de lijn Alkmaar-Hoorn). Zo kunnen de zorgondernemers een kijkje krijgen in de keuken bij hun collega’s.

Deze keer gaven wij een workshop over het cliënt-registratiesysteem.  De diverse mogelijkheden van dit programma werden uitgelegd. Op deze manier geven wij tips de administratie goed op orde te houden.

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om te netwerken met elkaar en tips en trucs uit te wisselen. ‘Het wiel’ is namelijk vaak al uitgevonden.

De verbeterpunten die aangedragen zijn door de aangesloten zorgondernemers gaan wij in de komende periode uitzetten en doorvoeren.

Wij danken iedereen voor hun bijdrage aan de regiobijeenkomsten!