Mirjams Eigenwijze, Zuidschermer

Onze doelgroep:

Dag- en logeergezin Mirjams Eigenwijze is een logeergezin voor kinderen met:

* autisme
* ADHD
* achterstand in de ontwikkeling
* hechtingsproblematiek

Onze ervaring leert dat gezinnen die vastlopen in ‘zorgenland’ bij Mirjam wél hun plek vinden én de juiste hulp vinden.

Beschikbare dagen
Logeren of dagbesteding kan in de weekenden en schoolvakanties.
Bij crisis in overleg.

Vervoer
Kinderen kunnen in overleg gehaald en gebracht worden.

Meer over ons:

Mijn naam is Mirjam Leijnse. Samen met mijn partner en twee kinderen hebben wij Dag- en Logeergezin Mirjams Eigenwijze.

Ik heb mij gespecialiseerd in gedrag voortkomend uit o.a. autisme, ADHD, hechtingsproblematiek en leerproblemen. Ik ben SKJ-geregistreerd, officieel MatiX coach, ADHD coach en pas de theorie van NLP toe.
Mijn theoretische kennis is ondersteund met mijn bijna 20 jaar ervaring uit de praktijk met het logeerhuis en als begeleider op woongroepen. Hierdoor heb ik vele mogelijkheden om volwassenen (via de MatriX-methode) en kinderen (in het logeerhuis en met de MatriX-methode) te begeleiden en echt maatwerk voor hen te leveren.

Missie
Het gaat bij Mirjamseigenwijze om leren omgaan met emoties door te ervaren, ondernemen, keuzes maken en situaties leren begrijpen. Op sociaal gebied leren ze wat werkt én waarom het werkt. Kinderen leren met situaties omgaan in plaats van deze uit de weg te gaan.

Heldere aanpak
Bij mij krijgen kinderen duidelijkheid. De aanpak is zo helder dat ouders/verzorgers het geleerde (tips voor gedrag) ook direct thuis kunnen toepassen. Zo gaan we voor een blijvende verandering.
Tijdens de uitgebreide intake leg ik de manier van werken in ons logeerhuis uit. Zo leren de kinderen en ouders/verzorgers mij en mijn werkwijze kennen.

Korte lijnen en resultaten
Ik houd van korte lijnen en ga voor een échte verandering. Daar hebben de kinderen én de gezinnen iets aan. Klik hier om de ervaringsverhalen van ouders over de resultaten op mijn website te lezen.

Mirjams Eigenwijze vangt niet alleen op, maar ontlast de ouders/verzorgers. Ik sta naast ze en leer zowel de kinderen als de ouders kijken naar mogelijkheden en oplossingen.

Onze activiteiten:

Wij wonen op een boerderij, maar zijn geen zorgboerderij!

Regelmatig gaan wij met de kinderen op pad naar een museum, speeltuin, trampolinepark, pretpark, het bos, het strand, een vakantiepark of bijvoorbeeld uit eten. We doen veel met sport en spel. Dit zorgt dat de kinderen zich ‘in hun lichaam’ in plaats van ‘in hun hoofd’.

Kinderen komen in aanraking met situaties die ouders/verzorgers, vanwege de gedragsproblemen, liever niet meer ondernemen met ze.

Er zijn per dag maximaal 6 kinderen aanwezig en er blijven er maximaal 4 slapen. Alleen als het gaat om meerdere kinderen uit één gezin kan het voorkomen dat er 5 kinderen blijven slapen. Zo is er voldoende aandacht en begeleiding per kind.

Meer informatie of komen kennismaken?
Neem dan een kijkje op mijn website.
Of neem contact op met Mirjam via: 06 439 352 72 of Mirjamsmatrix@gmail.com

Mirjam en Mart
Mirjam strand