De Tesselse Kamp, Den Burg (Texel)

Onze doelgroep:

* Kinderen met een zorgvraag.

* Mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

* Mensen met beginnende dementie.

* Mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

* Kinderen, jongeren en volwassenen met ADHD, PDD NOS, Autisme etc.

Meer over ons:

Op het mooie eiland Texel, tussen de dorpen Den Burg en Den Hoorn staat de monumentale boerderij “De Tesselse Kamp”. Op deze boerderij is een melkveehouderij en kleinschalige zorgboerderij gevestigd.

Mijn naam is Floor Roeper en ik ben in 2016 gestart met zorgboerderij De Tesselse Kamp. Ik ben opgegroeid op de boerderij. Mijn ouders Jacob en Jannechien runnen de melkveehouderij.

Op de boerderij zijn veel dieren naast de koeien. Zo zijn er schapen, kippen, paarden, varkens, konijnen, katten en een hond.

Wij vinden het vooral belangrijk dat de werknemers (cliënten) die bij ons komen een fijne tijd hebben en zich thuis kunnen voelen.

Onze zorgboerderij is een ruimte waar mens en dier elkaar kunnen ontmoeten.

Onze activiteiten:

Met al deze dieren is er altijd wel iets te doen; het voeren van de dieren, de hokken schoonmaken of lekker even met de dieren knuffelen.

Ook is er ruimte om in de moestuin, bloementuin, of boomgaard te werken, klusjes te doen op en rond het erf, timmeren of heerlijk even wat drinken in de tuin of de grote woonkeuken. Zo is er voor iedereen wel een passende taak te bedenken.

Meer informatie?

Neem gerust een kijkje op onze website. Of neem contact op met Floor via: 06 37419737 of tesselsekamp@heemz.org

tesselse kamp 1
Tesselse kamp 3
tesselstekamp 4