Heemz.org

Het team

Wie zijn wij?

Stichting Heemz.org is een collectief van kleinschalige, Noord-Hollandse zorgboerderijen en -bedrijven. Veel van deze bedrijven zijn gelegen in een landelijke omgeving waarbij dieren, natuur en het buitenleven de basis vormen voor de geboden zorg.
Sinds 1-1-2022 is Heemz.org onderdeel van Stichting PluZorg, een samenwerking van Heemz.org, Het Zorgerf en PROV Jeugd en Gezin.

Waar staat Heemz.org voor?

Kleinschalige passende zorg op maat bij zorgbedrijven (in een landelijke omgeving) voor mensen die extra aandacht nodig  hebben. De  bij Heemz.org aangesloten bedrijven staan midden in de maatschappij, zijn allemaal verschillend, maar delen één passie: de cliënt centraal stellen en samen met de cliënt te denken vanuit zijn of haar mogelijkheden. Transparant en met respect voor elkaar laten de Heemz.org bedrijven iedereen in zijn of haar waarde.
Heemz.org: elke dag zorg voor, door en met elkaar!

Heemz.org is de overkoepelende, laagdrempelige en toegankelijke organisatie voor kleinschalige zorgbedrijven, waar iedereen zich thuis voelt. Dat doen we vanuit de aangesloten en betrokken zorgbedrijven om samen het verschil te maken. Korte communicatielijnen dragen daaraan bij.
Kwaliteitszorg is bij Heemz.org een kernbegrip, niet door het invullen van papieren en het naleven van protocollen, maar door de mensen bij de zorgbedrijven echt zorg te laten verlenen aan hun cliënten.
Heemz.org staat midden in de maatschappij en zoekt samenwerking met partners op het gebied van onder andere onderwijs en goede voeding om zodoende cliënten méér zorg te bieden; zorg voor cliënten die een stap verder gaat. Heemz.org: elke dag zorg voor, door en met elkaar!

Kennis maken

Op deze website stellen alle aangesloten zorgbedrijven zich afzonderlijk voor zodat cliënten een goede keuze kunnen maken voor een passend zorgbedrijf. Een afspraak om kennis te maken bij één van de zorgbedrijven kan altijd; neem daarvoor rechtstreeks contact op met stichting Heemz.org via zorg@heemz.org of telefonisch via 06-49287400.

Doelgroepen:

  • Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking

  • Jongeren met een vorm van autisme

  • Jongeren met gedragsproblemen

  • Mensen met een psychiatrische aandoening

  • Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

  • Mensen met een psychiatrische aandoening

  • Mensen met een verslavingsproblematiek

  •  Ouderen met dementie of psychische klachten

Even voorstellen, het bestuur

 Missie & visie

Binnenkort online!

Mail icon

Ook aansluiten bij Heemz.org

Van zorgbedrijven die willen samenwerken met Heemz.org verwachten wij het volgende:

Wilt u zich aanmelden als zorgbedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op.