Het Erf van Reijne, Krommenie

Onze doelgroep:

* Mensen met een psychiatrische aandoening.
* Mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Het Erf van Reijne is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Bekostiging
Dagbesteding bij Het Erf van Reijne heeft ook een financieel aspect. Je kunt hier terecht met een PGB. De beschikkingen en indicaties kunnen worden afgegeven als Persoons Gebonden Budget (PGB: deelnemer ontvangt één bedrag en kan daarvan de gewenste zorg zelf inkopen, bv. bij Het Erf van Reijne). 
Het PGB-budget krijg je niet meer zelf op je rekening, maar het budget staat dan “geparkeerd” bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Er kan ook gebruik gemaakt worden van ZIN (Zorg In Natura). Daarvoor moet je naar de gemeente en dan wordt de vergoeding geregeld via een indicatie voor de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Wanneer er geen indicatie gegeven wordt, dan kan de zorg ook uit eigen middelen worden betaald. Wanneer u daarvoor kiest, dan rekenen wij vanaf € 60,00 per dagdeel en sturen aan het eind van de periode een rekening. Een en ander is afhankelijk van de intensiviteit van de zorg.

Meer over ons:

Het Erf van Reijne is een boerderij die staat op een plek aan de Vlusch in Krommenie. Al vanaf 1834 wordt de boerderij bewoond door de familie Reijne. Een melkveebedrijf was het ooit.

Inmiddels loopt hier de zevende generatie van die familie rond. De koeienstallen zijn omgebouwd en zij bieden nu plek voor creatieve activiteiten:
Hier wordt onder goede begeleiding op een professionele manier kleding gemaakt.

Daarnaast houden wij ons bezig met het maken van voeding op orthomoleculaire basis.

De ruimtes voelen heel ‘goed’ aan en stralen een fijne harmonie uit. Die rust en ruimte willen we delen in een uitgebreid aanbod van activiteiten met deskundige begeleiding.

Wij houden van een hartelijke open sfeer waarin iedereen welkom is. We werken in kleine groepjes, waarbij respect voor een ieder bestaat. En zo doen wij gezamenlijk de werkzaamheden die de dieren en de tuin met zich meebrengen.

Onze activiteiten:

* Het maken van kleding met daarbij leerbewerking.
* Het maken van voeding op orthomoleculaire basis.

Het gaat er vooral om of jij je hier prettig voelt.
Wij bieden een rustige kalme omgeving met de ruimte om jezelf te vinden of terug te vinden. Met spiritualiteit en de natuur op de achtergrond.

Kom een paar dagen meelopen en bepaal of het je bevalt.

Neem hiervoor contact op via: info@hevr.nl of vul het formulier in op onze website.

erf van reijne 3
erf van Reijne 2
Erf van Reijne 4